INZENDINGEN


Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Zwitserland

Zo kamperen we nu: caravan

Het kamperen hebben we van kinds af aan meegekregen. Eerst met een auto en tentje grote trektochten houden. Op enig moment is er een caravan gekomen, maar de trektochten bleven. Naar de Noordkaap, Lofoten, Fjord Noorwegen, Denemarken, Zwitserland en Zuid Tirol zijn door ons diverse vakanties gevierd. Alles goed voorbereid, want onderweg niets van de natuur en cultuur willen missen. Soms wel 15 campings onderweg op 1 vakantie. Een camper lijkt ons daarom ideaal. Om een weekje naar de Harz met een camper te mogen om `proef te camperen´ lijkt ons geweldig.

Gert en Tanneke De Vries | 11-05-2014 | Aantal stemmen: 276

oostenrijk-zwitserland-italie

Zo kamperen we nu: Caravan

In 1984 ben ik door mijn vriendin, nu al 29 jaar mijn vrouw, besmet met het kampeervirus. Sindsdien trekken wij elk jaar een paar keer met veel plezier van camping naar camping in binnen en buitenland. Zo langzamerhand krijgen we meer tijd en willen we vaker op pad. Onze droom is om een aantal weken te trekken naar en door mooie gebieden wat verder weg. Wij hebben er over gedacht om eerst een camper te huren om het uit te proberen maar vinden het een beetje zonde van het huurbedrag terwijl we zelf een caravan hebben staan dus.... deze kans zou fantastisch zijn. Ik ben in het dagelijks leven vrachtwagenchauffeur dus het rijden is voor mij geen enkel probleem. We zijn sociale en flexibele mensen die makkelijk contact maken met nieuwe mensen en graag veel willen zien. We zien zelden problemen, eerder uitdagingen! Dus kom maar op met die Challenge!

C Schavemaker | 04-05-2014 | Aantal stemmen: 554

Frankrijk

Zo kamperen we nu: Caravan

Wij willen graag t.z.t. de overstap maken naar een camper. Deze challange lijkt ons DE ultieme kans om de uit te proberen. Dat hieraan ook nog een uitdagende opdracht aan verbonden is, tiggert ons zeker. Helaas zijn wij niet in het bezit van een uitgebreide vrienden/collega's/familie kring, dus wat het stemmen betreft zullen wij niet zo hoog scoren. Maar daarom gaan wij ook deze challenge niet uit de weg.!!!!

Rijsmus | 02-05-2014 | Aantal stemmen: 428

Frankrijk

Zo kamperen we nu: Caravan

Wij nu met onze caravan Dethleffs CAMPER door diverse Europese landen trekken, maar het ons bijzonder cool lijkt om dit met een ECHTE Camper te doen.

S.h. Siertsema | 01-05-2014 | Aantal stemmen: 482

Frankrijk en andere landen

Zo kamperen we nu: caravan

Wij kamperen al 36 jaar. Eerst met een tent, vervolgens in een vouwwagen en nu alweer ruim 15 jaar met een caravan.Al trekkend willen wij zoveel mogelijk zien, zowel cultuur als natuur.In de Harz zijn wij nog niet geweest. Het lijkt ons fantastisch om deze plaatsen eens met een camper te mogen ervaren.

Wim en Inez De Kruif | 27-04-2014 | Aantal stemmen: 405

Frankrijk en Italie

Zo kamperen we nu: caravan

Het ons leuk lijkt om, als we deze zomer net gestopt zijn met werken, er eens met een camper op uit te trekken. We kamperen met onze caravan ook al jaren al trekkend langs veel bezienswaardigheden en elk jaar staat er ook een culturele stedentrip op ons lijstje. Het afgelopen jaar hebben we de Romantische Strasze bezocht en het lijkt ons erg leuk deze sprookjesachtige stadjes als Gosslar en Quedlinburg te gaan bekijken met de camper als vervoermiddel.

Jan en Wilma Assink | 25-04-2014 | Aantal stemmen: 617

Beste aanbiedingen